Rolluiken


Hedendaagse architectuur zoekt naar interessante, verschillende oplossingen. Niet alleen in de bouwstenen zelf, maar ook in interieur- en exterieuraccessoires, perfect op elkaar afgestemd. Een succes kan worden beschouwd als een dergelijke constructie van het uiterlijk van de gevel en alle aanvullende elementen dat een buitenstaander het gebouw als een integraal geheel ziet. Waarin alles past in maat, vorm en kleur op elkaar afstemt. Adaptive is een moderne en functionele zonwering. Alle componenten zijn afkomstig van gerenommeerde Poolse en Europese leveranciers.

Een belangrijk punt vanuit het oog van de klant is de keuze van de besturing. De standaard onder klanten is nog steeds een handmatige aandrijving, touw- of bandhaspel, maar met de huidige prijzen van elektrische besturing is het de moeite waard om de aanschaf van rolluiken met motor te overwegen. Het aansturen van externe rolluiken met een in de aandrijfas ingebouwde elektrische buismotor is uiterst eenvoudig en comfortabel.


Rolluiken in aluminium kasten - Adaptief:

  • Hoofdzakelijk bedoeld voor bestaande bouw.
  • Ze kunnen direct op het raamschrijnwerk (in een nis) of direct aan de muur worden gemonteerd.
  • Kan worden geïntegreerd met een klamboe.
  • Hiermee kunt u de energiekosten verlagen tot 30% per jaar.
  • Handmatige of elektrische bediening.

MEER INFORMATIE

Het meest populaire systeem van buitenrolluiken. Dankzij de perfecte componenten en zorgvuldige afwerking worden ze beschouwd als producten van een hoge Europese standaard. De belangrijkste leveranciers van componenten zijn gerenommeerde leveranciers Aluprof en Somfy. Adaptieve rolluiken zijn bedoeld voor gebruik in de bestaande bouw. Het brede assortiment aan kleuren maakt de rolluiken tot een perfect decoratief element. De rolluiken onderscheiden zich door en goede geluid en warmte-isolatie. In de zomer verminderen ze de hitte van kamers aanzienlijk en in de winter verlagen ze de verwarmingskosten.

Goed om te weten: Het adaptieve rolluik kan aan de wand of in een nis worden gemonteerd. Montage aan de nis vermindert meestal het raamlicht, het is sneller en minder ingewikkeld. De geleiders worden vervolgens op het raamkozijn geschroefd. De installatie van het rolluik vereist de voorbereiding van een elektrische aansluiting als het rolluik gemotoriseerd moet worden of handmatig door de muur of raamkozijn moet worden geboord. Let bij het plaatsen van het rolluik op een goede afdichting van de verbinding tussen de kast en de muur en het klinken van de geleiders met de zijkanten. Er is een mogelijkheid om rolluiken te maken met de verdeling van horren zonder het gordijn te verdelen.


Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden