ALUPROF MB 60 aluminium ramen


MB-60 is een modern aluminiumsysteem dat wordt gebruikt om architecturale buitenelementen te maken die thermische en akoestische isolatie vereisen, zoals verschillende soorten ramen, deuren, vestibules, etalages en ruimtelijke structuren.


Maak kennis met het MB-60 Raam en deursysteem met thermische isolatie:

  • Luchtdoorlatendheid - Klasse 4
  • Waterdichtheid - Klasse E900
  • Weerstand tegen windbelasting - C5EN 12211: 2001; EN 12210: 2001
  • Weerstand tegen windbelasting - Klasse 3

MEER INFORMATIE

De systeemprofielen hebben een driekamerstructuur. De bouwdiepte van de raamsecties is 60 mm (kozijn), 69 mm (vleugel) en de deur is respectievelijk 60 mm en 60 mm. Dergelijke toegepaste dieptes van de vleugel- en kozijnsecties geven het effect van een enkel vlak aan de buitenkant wanneer gesloten (in het geval van een raam), en het effect van vlakke oppervlakken van vleugels en kozijn (in het geval van deuren). De vorm van de profielen zorgt voor slanke en duurzame raam- en deurconstructies.

Er is een mogelijkheid om profielen te buigen, incl. frames, sjerpen en veters, die de uitvoering van verschillende soorten bogen en boogconstructies mogelijk maken.

Het MB-60-systeem wordt gekenmerkt door een lage waarde van de U- warmteoverdrachtscoëfficiënt dankzij het gebruik van thermische onderbrekingen en pakkingen. Voor de MB-60 systeemprofielen is de Uf warmteoverdrachtscoëfficiënt voor ramen vanaf 2,0 W/m2K en voor deuren vanaf 2,30 W/m2K. Het systeem maakt gebruik van geprofileerde omega-vormige thermische onderbrekingen met een breedte van 24 (ramen) en 14 (deuren) mm, gemaakt van polyamide versterkt met glasvezel. De vorm van de af standhouders verhoogt de stijfheid van de profielen ten opzichte van vlakke af standhouders en vergemakkelijkt de afwatering van secties, waardoor een goede thermische isolatie in alle weersomstandigheden wordt gegarandeerd. De dorpel van HPVC en EPDM-pakkingen garanderen een goede thermische isolatie van de deurvleugels en water- en luchtdichtheid.

Kenmerkend voor het systeem is de nauwe verbinding met de raam- en deursystemen MB- 45, MB-59S en MB-70. Het aannemen van een dergelijke constructieve veronderstelling maakte het mogelijk om veel compatibele elementen in deze systemen te verkrijgen en te gebruiken bijv. gemeenschappelijke glaslatten, hoeken, afdichtstrippen, beglazing en dekselpakkingen, gemeenschappelijke fittingen, sloten, scharnieren en vele identieke technologische processen zoals vastzetten van veters en dwarsbalken, het lijmen van hoeken, het ponsen van verschillende uitsparingen enz. Een van de effecten van deze unificatie is dat het uiterlijk en het uiterlijk van producten: ramen, deuren, enz., gemaakt in verschillende externe of interne ontwikkelingssystemen bijna identiek zijn.

Het MB-60-systeem vormt de basis voor oplossingen met verhoogde thermische isolatie: MB-60HI, MB-60US HI, MB-60E HI, MB-60EF HI. Op basis van dit systeem is het ook mogelijk om inbraak werende constructies te maken.


Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden