Hst-terrasdeuren


Ontdek de nieuwe lichtheid

Breid je huis uit

Vloeiende overgangen tussen het interieur van de woning, het terras en de tuin zorgen voor een uitzonderlijk wooncomfort. Dankzij SYNEGO hef-schuifdeuren haal je de natuur in huis. Geen struikelblokken.

Gewoon enorm...

Dankzij de maximale breedte tot 10 m en een hoogte tot 2,70 openen zich nieuwe opstellingsmogelijkheden voor u. Met SYNEGO-hefschuifdeuren creëer je een vrije doorgang tot 5 m breed en sluit je huis, terras en tuin naadloos aan tot één geheel.

Aantrekkelijke architecturale oplossingen

Wilt u uw huis open en modern en dat er veel licht doorheen schijnt? Dat kan dankzij de SYNEGO- hefschuifdeur. Niets houd je nu nog tegen om je dromen waar te maken. Haal de natuur in huis en geniet van het gevoel van vrijheid dankzij een unieke verbinding met uw omgeving.

MEER INFORMATIE

Gemakkelijk te openen en te sluiten
Door uit verschillende uitrustingselementen te kiezen, kunt u uw favoriete model configureren. Speciale beslagen maken het openen en sluiten kinderspel. Optionele elektromotoren zorgen voor extra gebruikscomfort. In combinatie met de automatische remfunctie sluit de vleugel van de hefschuifdeur zachtjes en zet hem in de vergrendelingspositie voor maximale veiligheid. Bovendien zorgen speciale lage drempels voor een bijna barrièrevrije toegang.

Volledig vlotte bediening
SYNEGO terrasdeuren zien er niet alleen geweldig uit, maar blijven ook na vele jaren nog volledig functioneel. De speciale behuizing van de trolley garandeert de precieze montage en daarmee de betrouwbare werking van de hardwarecomponenten. Het door ons ontwikkelde afdichtingssysteem beschermt tegen tocht en vocht en zorgt tegelijkertijd voor een optimale klemkracht. Dit maakt het openen en sluiten van terrasdeuren veel gemakkelijker, ook bij grote maten.

Nog meer licht dankzij de Panorama variant
De SYNEGO hefschuifdeur is uiterst stabiel en tegelijkertijd gemakkelijk in gebruik dankzij het aangepast gewicht van de vleugel. De Panorama-vleugelvariant heeft een 65% smaller frontaal oppervlak, wat zorgt voor maximale lichtinval en panoramische uitzichten.

Doorgang zonder barrières
Dankzij speciale drempeloplossingen zorgen SYNEGO hefschuifdeuren voor een bijna barrièrevrije doorgang. Dit verhoogt niet alleen het wooncomfort, maar zorgt ook voor een elegante en moderne uitstraling.

Diagrammen openen
Wij bieden u een pakket comfortabele voordelen volgens uw vereisten. Dankzij de mogelijkheid om uit vele openingspatronen te kiezen, kunt u de ruimte van uw huis optimaal benutten.
Voor glans en comfortabele verzorging
Het HDF - High Definition Finishing oppervlak laat uw ramen en deuren elke dag weer als nieuw glanzen. De door REHAU ontwikkelde formule zorgt voor een glad en glanzend buitenoppervlak dat langer schoon blijft en het onderhoud vele male makkelijker maakt.

Meer warmte, minder energieverbruik
SYNEGO hef-schuifdeuren besparen u geld. Dankzij de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen geniet u van behaaglijke warmte en vermindert u het energieverbruik.

Uitstekende thermische isolatie
Oude deuren en ramen zijn de zwakste energieschakel in je huis. Ze zijn slecht geïsoleerd en technisch verouderd. Daardoor ontsnapt dure warmte-energie naar buiten.

Dankzij de verkregen Uf-warmteoverdrachtscoëfficiënt tot 1,3 W/ (m2K) worden energieverliezen die naar buiten ontsnappen tot een minimum beperkt en blijft de warmte binnen. Grote glasoppervlakken zorgen bovendien voor winst op zonne-energie.

Meer rust, gezonder slapen
Wilt u geen last meer van hinderlijk straatlawaai of de maaier van de buren? Dankzij de SYNEGO-hefschuifdeur kunt u eenvoudig het lawaai uitschakelen en uw huis omtoveren tot een echte oase van rust.

Stop het lawaai buiten
Uit onderzoek blijkt dat regelmatige geluidsoverlast door verkeer leidt tot een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, ook als u zich niet bewust bent van de buitensporige overlast. Het is tijd om hier een einde aan te maken.

SYNEGO hef-schuifdeuren zorgen voor rust, stilte en ontspanning in huis Ze verminderen het geluid tot 43 decibel en verbeteren de kwaliteit van leven aanzienlijk. Voel u thuis. Hoe luid uw omgeving ook is.

Bescherm uw huis tegen indringers
SYNEGO-hefschuifdeuren maken het inbrekers moeilijk. Dankzij hen kun je je veilig voelen.

Beveiliging tot inbraakwerendheidsklasse RC 2
Ramen met weerstandsklasse RC 1 hebben een lage inbraakwerendheid en kunnen daardoor in relatief korte tijd worden overwonnen. Een inbraakpoging op een hogere weerstandsklasse vereist veel meer tijd en vooral geschikt gereedschap. SYNEGO-hefschuifdeuren bereiken met gemak de RC 2 weerstandsklasse.

Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden