Buitendeuren


Zarosa Kozijnen is een dynamisch groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop en montage van PVC en aluminium deurpanelen.

Dankzij de ontwikkelde technische en ontwerpoplossingen gericht op het vergroten van de effectiviteit van de samenwerking. Stemmen wij het aanbod af op de wensen van onze opdrachtgevers.

Ons aanbod is niet alleen producten van de hoogste kwaliteit, maar ook een breed aanbod aan persoonlijke service. We bieden tientallen verschillende patronen verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren. De vullingen die wij aanbieden zijn de perfecte aanvulling op elk gebouw en ze zijn ook een uniek decoratief element. Onze producten kunnen worden gebruikt in alle aluminium en pvc-profielen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Wij willen onze positie opbouwen, door het aanbieden van deurpanelen van zeer hoge kwaliteit en een uitgebreide service voor onze klanten. Eerlijkheid tegenover onze zakenpartners en aannemers is voor ons het allerbelangrijkst, omdat deze eigenschap de basis vormt voor de werking van elk bedrijf.

Vooruitgang en veranderingen bepalen de ontwikkeling van ons bedrijf. De introductie van nieuwe modellen en ontwikkeling op de markt maakt ons elke dag beter en concurrerender.

Korte doorlooptijden en een gunstige prijs met hoogwaardige producten zijn onze belangrijkste voordelen.

Stel je open voor Zarosa Kozijnen!

Decoratieve handgrepenRechthoekige handgrepenBuisvormige handgrepenVerzonken handgrepenHandgrepen met houtHandgrepen met elektronicaHandgrepenStalen rozettenBasislijn – Deurvullingen


De Basisgroep omvat vullingen die voornamelijk gemaakt zijn op basis van HPL- of PVC-panelen in de uitvoering van de inzetpanelen.

De ruiten worden gemonteerd met behulp van rvs-frames. Deze worden net als de applicaties op het paneel verlijmd.

De meeste van de algemeen gebruikte decoratieve folies van RENOLIT en HORNSHUH zijn verkrijgbaar.Premium lijn - Deurvullingen


De Premium lijn is een aanbod van aluminium vullingen. De panelen zijn verkrijgbaar in alle drie de uitvoeringsvarianten: d.w.z. batch, eenzijdige overlay en tweezijdige overlay.

Roestvaststalen toepassingen kunnen verlijmd of gelijk met het paneeloppervlak worden verlijmd. Alle kleuren van het RAL-palet en houtachtige lak "DEKOR" zijn beschikbaar.Premium + Line - Meer dan 40 exclusieve modellen


De Premium+ lijn is een antwoord op de vraag van onze klanten. We bieden meer dan 40 nieuwe, exclusieve modellen die voldoen aan de laatste markttrends.

Een noviteit naast het frezen en spoelen van RVS, zijn toepassingen gemaakt van aluminium plaatinzetstukken afgedekt met RENOLIT-folie. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan decoratieve verzonken leuningen.

Premium + wordt aangevuld met modellen die de meeste erkenning krijgen van onze klanten.

Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden