HST Premium terrasdeuren


Ontdek de nieuwe lichtheid

Bescherm uw huis met het Smart Guard-systeem van REHAU

80% Van alle inbraken vindt plaats via goed toegankelijke ramen en deuren. In meer dan een derde van de gevallen eindigt het, dankzij passende inbraakbeveiliging. Inbrekers zoeken snel een ander makkelijker doelwit als ze niet in een zeer korte tijd het huis binnen kunnen komen.

Beveiliging met een plus

U kunt het REHAU Smart Guard anti-inbraaksysteem als aanvulling op uw ramen en deuren zetten. Hiermee kunnen inbrekers worden gedetecteerd en gestopt door visuele en akoestische signalen voordat er iets gebeurt.

U zorgt voor uw vertrek, uw ramen zorgen voor uw huis

Traditionele alarmsystemen worden meestal pas geactiveerd als er al schade is opgetreden. Ze reageren pas als de inbreker het huis binnenkomt, maar dan is het raam of de deur al beschadigd. Naast geld en kostbaarheden verliest u als inbraakslachtoffer ook het gevoel van veiligheid.

MEER INFORMATIE

REHAU Smart Guard - een nieuw beveiligingsniveau

Intelligente sensoren detecteren een potentiële inbreker en schrikken hem af.
Optische en akoestische signalen informeren de dader dat het geen zin heeft om in te breken. Zo gaat REHAU Smart Guard veel verder dan populaire alarmsystemen.

Eenvoudige regel, grote effectiviteit
Kies een actief afschrikmiddel dat uw ramen niet aantast. Het Smart Guard-systeem is discreet verborgen in het SYNEGO of GENEO-kozijn en zorgt dankzij de preventieve functie actief voor uw veiligheid. De intelligente sensor detecteert de inbreker en start automatisch het beveiligingsprogramma.

  • De bewegingssensor registreert bewegingen tot 20 cm voor het raam of balkondeur. Intelligente sensoren reageren alleen als dat nodig is.
  • Visuele inbraakwaarschuwing door knipperend LED-licht.
  • Als de indringer zich niet terugtrekt, wordt het volgende niveau van escalatie geactiveerd en geeft de sirene een akoestische waarschuwing.


Gelegenheid maakt een dief
Een groot deel van de inbraken wordt niet gedaan door professionals, maar door mensen die van de gelegenheid gebruik maken. Hiervoor is de actieve afschrikking bijzonder effectief.

De Smart Guard-module is verborgen in het boven frame van de GENEO en SYNEGO-ramen. Op kleur afgestemde externe afdekkingen zorgen voor een perfecte integratie met het raam.

Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden