Terrasdeuren


Ervaar de nieuwe lichtheid.

U kunt nu schuifdeuren bestellen die met weinig moeite en in een paar simpele stappen geopend en gesloten kunnen worden.

De SYNEGO SLIDE als schuifraam biedt u veel licht en flexibele vormgevingsmogelijkheden.

Ontdek moderne architectonische mogelijkheden en nieuwe inrichtingsconcepten. Schuiframen en -deuren uit het SYNEGO SLIDE profielsysteem zullen u verrassen met hun mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Een elegante combinatie tussen binnen en buiten
Ontdek moderne architectonische mogelijkheden en nieuwe inrichtingsconcepten. Schuiframen en -deuren uit het SYNEGO SLIDE profielsysteem zullen u verrassen met hun mogelijkheden.

Meer ruimte in huis
Bij het stijlen van het interieur van uw huis of appartement, of het hier nu gaat om nieuwbouw of een renovatie. Kunt u vanaf nu meer ruimte winnen en moderne woonconcepten realiseren. Met ramen en schuifdeuren bespaar je ruimte en creëer je een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Dit is uiteraard gecombineerd met het overtuigende gebruiksgemak dat kenmerkend is voor de SYNEGO SLIDE productfamilie.

Perfect uiterlijk rond de omtrek
Het moderne design wordt aangevuld door de mogelijkheid om de profielen volledig te fineren met decoratieve folie zonder een kleurgedifferentieerde centrale groef achter te laten. Zo krijgt u een uniforme uitstraling van uw ramen en deuren.

Meer dan 400 ontwerpvarianten om uit te kiezen
Het KALEIDO COLOR-assortiment biedt een enorme keuze aan kleurvarianten en oppervlaktestructuren. Hierdoor kunt u de gevel en woonruimte geheel naar uw inrichtingsideeën vormgeven.

Geniet van het nieuwe gebruiksgemak
Het innovatieve SYNEGO SLIDE-mechanisme maakt sluiting in een oogwenk mogelijk. Dit maakt de bediening van schuiframen en -deuren bijzonder eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het openen en sluiten gebeurt bijna automatisch en kan met minimale inspanning worden gedaan.

Dankzij het nieuwe vergrendelingsmechanisme wordt de schuif gelijkmatig tegen het frame gedrukt. Samen met de perimeterpakking zorgt dit voor een hoge mate van dichtheid, zelfs bij hevige regenval.

SYNEGO SLIDE biedt de beste parameters
Het universeel aangepaste systeem biedt wooncomfort in alle opzichten.

Comfortabele warmte
De nieuwe SYNEGO SLIDE ramen en schuifdeuren hebben uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. De verkregen waarde van de UF warmteoverdrachtscoëfficiënt is zelfs 1,3 W/ (m2K). Energieverliezen die naar buiten ontsnappen worden geminimaliseerd, zodat de warmte binnen blijft.

Een rustig huis
Net als bij het beproefde SYNEGO-basisprofielsysteem kan SYNEGO SLIDE ook worden gebruikt met hoogwaardig geluidsabsorberend en warmte-isolerend glas. Dit ondersteunt niet alleen een hoge energie-efficiëntie, maar zorgt er ook voor dat het geluid buiten blijft.

SYNEGO SLIDE ramen en deuren verbeteren de levenskwaliteit omdat ze geluiden tot 43 decibel dempen. Dit betekent een bijna 20-voudige vermindering van ruis.

Hoge weerstand tegen regen
Het innovatieve sluitmechanisme zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk van het schuifelement. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm van de juiste pakking voor een hoge dichtheid, zelfs bij hevige regenval.

Intelligente ruimteconcepten
SYNEGO SLIDE biedt u als schuifraam veel licht en flexibele vormgevingsmogelijkheden. Ze zijn ruimtebesparend, glad en elegant. Het is een extra aantrekkelijk element voor uw woonkamerinrichting.

Richt u meubels in naar uw smaak. Laat de bloemen op de vensterbank staan ​​als u het raam opent. Geniet van de flexibiliteit en gebruik de ruimte direct voor het raam hoe u het maar wilt.

De raamvariant SYNEGO SLIDE biedt een geheel nieuwe vrijheid bij de inrichting van de woonruimte.

Richt uw woning naar uw wensen in. Dit zonder rekening te houden met ruimte beperkende vleugels die naar binnen opengaan.

Bespaar tijd en geld

Vul het formulier in - dit is de snelste manier om contact met ons op te nemen

Voornaam en achternaam

E-mail adres


Telefoonnummer


Stad


Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden